Toeristen in Antwerpen

Om vakantie te vieren, moet je niet ver gaan. De provincie Antwerpen heeft bijvoorbeeld heel wat te bieden deze zomer.

Voor elk wat wils

Van ezelcruise tot vlooiencircus en van schemerspoorfietsen tot een vleermuizennacht, het kan allemaal. Jong of oud, stoere bink of belezen meid, iedereen komt aan zijn trekken tot eind september. Kijk even naar het volledige zomeraanbod, en je zult zien dat ik gelijk heb!

Met alle Chinezen, en zeker met deze

DandanZhao Dandan is een 22-jarige Chinese studente die deze zomer de provindie Antwerpen komt ontdekken. Wil jij haar overtuigen hoe vriendelijk Antwerpenaren zijn, of wat Chinese cultuur in huis halen voor een vakantieavond in eigen huis? Bied haar dan een slaapplaats aan voor een nacht! Als fervente Couchsurfer kan ik je die ervaring alleen maar aanraden. Je leert iemand kennen met een andere cultuur, wat altijd verfrissend werkt. Eerlijk waar.

Ik ga naar

Persoonlijk droom ik wat weg bij het idee aan een Déjeuner sur l’herbe in de Schorre in Boom. Een geleide ochtendwandeling die afgesloten wordt met een lekker ontbijt, hell yes! Als mijn agenda het toelaat, zie je me daar! En omdat ik tot mijn grote schaamte moet toegeven dat ik zowel in Brussel als in Antwerpen nog nooit op een museumnacht ben geraakt, probeer ik er op 1 augustus bij te zijn!

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Echt gebeurd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>