Boost je zelfvertrouwen

Je kent ze wel. Van die zelfzekere types die overal mee wegkomen. Die je compleet negeren omdat ze denken dat ze veel beter zijn dan jij. En die bovendien iedereen om hun vinger draaien. Toch? Fout. Stop.

Wanneer je zo’n gedachte bij jezelf opmerkt, probeer dan toe te geven dat je jaloers bent. En denk even na waarom. Is ze knapper, socialer of slimmer dan jij? Dan is de kans groot dat jij jezelf niet knap, sociaal of slim genoeg vindt. En dat je jezelf om die reden geregeld de grond in boort. Gelukkig kun je daar verandering in brengen. En wel met deze negen tips.

Onthoud tenslotte nog dit: iedereen heeft twijfels. Ook die zogenaamde trut. Geef haar gerust een complimentje over hetgeen waar ze goed in is en probeer haar als voorbeeld te zien. Je zult zien dat je daar gelukkiger van wordt dan wanneer je haar als vijand ziet. Succes!

 

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Mindfulness oefening. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>