#myvitabreak week 1

Gezond leven vind ik niet zo gemakkelijk. Of misschien moet ik zeggen: ik ben een beetje te lui om gezond te leven. Zelf koken, goed ontbijten, genoeg bewegen. Ik blijf proberen, maar alle helpende handjes zijn welkom. #myvitabreak kwam dus als geroepen. Vier weken vol uitdagingen, dat kon niet verkeerd gaan. Week een was alvast een topper.

Genoeg drinken

Ik denk dat ik met stelligheid kan zeggen dat mijn blaas niet te trainen valt. Die blijft denk ik koppig de grootte van een hazelnoot aanhouden. Bijgevolg drink ik vaak te weinig. Deze week heb ik bewust meer gedronken. De leuke drinkfles met fruitfilter hielp daar goed bij. Want water is uiteindelijk maar water. Op zoek naar ideetjes om je water te pimpen? Kelly heeft er een paar hele goeie!

waterfles

Genoeg slapen

Dit is een van de uitdagingen waar ik geen enkele moeite mee had. Als ik niet genoeg slaap, ben ik niet te genieten. En dat is in de eerste plaats een probleem voor mezelf. Dus een uurtje vroeger in bed kruipen met een boek was een heel fijn idee. Afgelopen Kerst kreeg ik De opwindvogelkronieken, en ik zou hem graag uitgelezen krijgen voor het opnieuw Kerstmis is ;)

Extra bewegen

10.000 stappen per dag, dat blijken er behoorlijk veel. Dus maakte ik een toertje langs het Warandepark. En ik moet toegeven: dat stappen tellen werkt behoorlijk verslavend!

StappentellerKunstberg

Een beetje natuur

Ik zit graag tussen het groen. Het tafeltje naast mijn zetel staat vol plantjes. Tot mijn grote schaamte moet ik wel toegeven dat ik deze zomer 2 cactussen gemold heb. Hun gehaakte vervangers kunnen gelukkig niet doodgaan, maar ik ben heel blij met een paar extra echte plantjes. Mijn eigen rustige, groene plekje. Volgende stap: de geweldige bloempotjes vinden die ik spotte bij my life on sneakers.

Plantjes

Gezonde knabbels

Om heel eerlijk te zijn: ik ben geen fan van fruityoghurt. Die is meestal te zoet en de smaak is meestal nogal belabberd. Ik had in eerste instantie dus niet bepaald veel zin om de nieuwe Vitalinea Plus yoghurtjes te proeven. Gelukkig heb ik dat wel gedaan. Ik ben helemaal fan van de dikke structuur en de smaak. Pinkie swear! Perfect te combineren met een lekker bananenbrood, trouwens ;)

Vitalinea Plus

Ik ben benieuwd naar de opdrachten van volgende week. In tussentijd zijn alle tips om mijn blaas te trainen welkom. Een vrouw kan maar proberen ;)

Wil je zelf meedoen? In november vindt je dagelijks een tip op de website van Vitalinea. Succes!

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Echt gebeurd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>