Hydropeptide to the rescue

Ik heb geen ideale huid. Op de laatste benen van mijn twintiger jaren heb ik nog steeds jeugdpuistjes. Mijn gezicht blinkt in de namiddag harder dan de gemiddelde lakschoen. En vaak voelt het na mijn ochtendreiniging aan als golfkarton. Ik gebruikte een tijd Dermalogica, waar daar waren niet al mijn problemen mee opgelost. Dus bleef ik zoeken naar de ideale oplossing. Enter HydroPeptide.

Pep-talk

Lang verhaal kort voor wie net als ik eindeloos gebuisd was voor chemie: een peptide is een molecule. In de producten van HydroPeptide zitten er heel wat, en allemaal dienen ze ergens anders voor. Ze geven volume, verstevigen, liften, ontspannen rimpels, verminderen donkere vlekken. Laat het ons hierop houden: peptiden zijn kleine supermannetjes. Met superkrachtjes.

Werken zeg ik

Ik ben niet zo’n fan van tonic. Meestal wisselt die tussen ineffectief en brandend. Niet de tonic van HydroPeptide. Die voel je werken, net al de meeste andere producten. Maar het wordt nooit onaangenaam. Zowel bij de dagelijkse verzorging als de exfoliators voel je de moleculen hun werk doen, en dat is een fijne afwisseling. Anders kun je net zo goed Nivea blijven smeren.

hydropeptide

Resultaten

Eerlijk is eerlijk: na twee maanden zijn niet al mijn problemen verdwenen. Zo weerkaatst mijn voorhoofd nog steeds licht. En tijdens de tijd van de maand steken puistjes nog altijd de kop op. Maar buiten die week ziet mijn gezicht er merkbaar gladder uit. Het trekkerige gevoel is ook weg, en de producten zijn heel aangenaam in gebruik. Al bij al ben ik dus heel tevreden.

Een kleurtje

Ik ga de deur niet uit zonder make up. Het is dus heel fijn dat er Hydropeptide lipgloss in het gamma zit. Zeker omdat die ook hydraterend en herstellend werkt. Hartjes!

hydropeptide gloss

Wegwijzer

Omdat geen enkele huid hetzelfde is en er zoveel verschillende producten zijn, kun je de producten enkel bij schoonheidsspecialistes kopen. En als je daar dan toch bent, kun je net zo goed genieten van een gezichtsverzorging. Zo ben je zeker dat je met de juiste producten naar huis gaat – en het doet gelukkig ook geweldig veel deugd. Je vindt de schoonheidsspecialisten die met Hydropeptiden werken hier.

 

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Echt gebeurd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>