De man met de buil 17

De stilte voor de storm is angstaanjagend stil. Je kunt een vlieg horen zoemen. Iedereen blijft als versteend staan. Naar goede gewoonte is het Linda die de stilte verbreekt. Wanneer ze begint te gillen, gaan simultaan alle vrouwenkelen open. Dat effect lijkt ze wel vaker te hebben. Als ze handig gebruik zou maken van de gezaaide verwarring, zou dat geen probleem zijn. Ze laat zich echter nog meer opjutten, zodat er geen land met haar te bezeilen valt. Niet dat ze met die stelten zou kunnen zeilen. Laat staan lopen. Ik moet haar dan ook achter me aan sleuren, in de richting van de auto.

This entry was posted in Fictie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>