Wintertijd, breitijd

Sinds ik lid ben van Stitch ‘n Bitch Brussels, ben ik helemaal verslaafd aan breien en haken. Het slechte, koude weer is het perfecte excuus om het hele weekend in mijn zetel te liggen met brei- en haaknaalden en series op mijn laptop te bekijken. Het liefst had ik van Sinterklaas twee extra armen gekregen om alle projecten die in mijn hoofd zitten af te maken, maar hij bracht me een vijftal onderbroeken. Het is alweer bewezen dat goede communicatie onontbeerlijk is. En aangezien de kerstman blijkbaar van de troon gestoten is door de Zalandoman, vrees ik dat ik het voor dit jaar mag vergeten.

Een paar van mijn favoriete websites en blogs op een rijtje, voor wie wat inspiratie zoekt:

Ravelry, een internationale brei- en haakcommunity met duizenden patronen

Alles over breien, met duidelijke tutorials van verschillende steken en patronen

The Vintage Pattern Files

By Number 19

Ik hoor het jullie al denken: had ze nu geen naaimachine gekocht? Klopt. Die staat nog steeds te blinken. Eens ik die extra armen in mijn bezit heb, zet ik het in gang.

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Echt gebeurd and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>