#bepositive quotes

Met een quote zeg je meer dan met duizend woorden. Vind ik.

Hoewel ik de #boostyourpositivity bloggeruitdaging van lilith en Oon niet echt meegedaan heb zoals het moest, vind ik het een prachtig initiatief. Ik probeer de dingen de laatste tijd wat te relativeren door creatieve dingen te doen met mooie quotes, en dat werkt. Meestal. Ik zie het een beetje als mijn deelname aan hun leuke project, ook al heb ik wat buiten de lijntjes gekleurd ;)

Met de hashtags #boostyourpositivity en #bepositive vind je heel wat inspirerende foto’s op Instagram. Ben je op zoek naar een quote, neus dan zeker eens in mijn bord op Pinterest.

Stuur me jouw favoriete quotes gerust door, dan kan ik daarmee aan de slag! Want hoewel de uitdaging voorbij is, wil ik er graag nog even mee doorgaan.

Be kind whenever possible. It is always possible. Throw kindness around like confetti. Only dead fish go with the flow. To live is the rarest thing in the world. Most people just exist. Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Mindfulness oefening. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>