Ibis Styles Amsterdam

Plan je een uitje naar Amsterdam en ben je op zoek naar een betaalbaar, maar verzorgd hotel? Dan moet je in het Ibis Styles Amsterdam zijn.

Verzorgd

Ik gaf vroeger nooit veel geld uit aan een hotel als ik op citytrip ben omdat ik zoveel mogelijk van de stad wil zien. Bijgevolg ben ik al een paar keer in een niet zo propere kamer beland, wat ik me achteraf dik beklaagd heb. Ik schakel nu dus iets hoger, maar hou het graag betaalbaar. Bij Ibis Styles is de prijs-kwaliteitsverhouding perfect. De kamers zijn verzorgd en mooi ingericht, ideaal om in uit te rusten na een hele dag stappen. En het bed ligt goed. Dat is het tweede belangrijkste punt op mijn lijstje ;) Heb je een kamer met balkonnetje aan de voorkant van het gebouw, dan krijg je er ook nog eens een mooi uitzicht bij!

Goeiemorgen

Het personeel is op alle uren van de dag heel vriendelijk. Van tips voor het gebruik van de wifi (die inbegrepen zit in de prijs), de weg wijzen of stiekem knipogen als je een extra chocovlootje haalt bij het ontbijt: ze doen het met de glimlach.

Het ontbijt zit trouwens ook inbegrepen in de prijs. Er is voor elk wat wils, van ontbijtkoek (of is het peperkoek?) tot Griekse yoghurt en gebakken ei. Mijn tip: een zacht broodje met muizenstrontjes, choco en chocomelk toe. Jum!

Leuke buurt

Het hotel ligt aan de rand van De Pijp. Dat is de oude volksbuurt van Amsterdam, en dat zie je in de dagelijkse Albert Cuypmarkt en de gezellige cafés en terrasjes. In de Gerard Doustraat en Ferdinand Bolstraat vind je heel wat leuke winkels. Op het Gerard Douplein en in de Eerste van der Helstraat kun je dan weer gezellig terrassen en eten. Verder zit je ook op wandelafstand van het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Vondelpark en het Leidseplein.

Bereikbaarheid

Als je met de trein komt, is dit hotel gemakkelijk te bereiken met tram 4. Die brengt je in 5 minuten van het Centraal Station naar de Stadshouderskade vlakbij het hotel. Met de auto is het iets moeilijker. Amsterdam doet er duidelijk alles aan om auto’s te bannen. Het hotel heeft maar enkele parkeerplaatsen beschikbaar, maar in de openbare parking aan de Heineken Experience kun je gemakkelijk parkeren.

Meer weten? Kijk dan zeker eens op de facebookpagina van Ibis Styles Amsterdam. Toch liever iets anders? Accor heeft nog heel wat andere hotels in Amsterdam. Veel plezier!

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Buitenland. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>