Positief denken kun je leren

postitief denken

Rust in ons hoofd, willen we dat niet allemaal? Met enkele simpele stappen kom je gelukkig al een heel eind. Minder vaak kwaad worden is daar een van. Hoe je daarin slaagt, besprak ik in mijn vorige blogpost.

Maar het gaat verder dan dat. Naast kwaadheid zijn er negatieve gedachten en gevoelens die je van je af moet leren zetten. Gedachten als ‘ik kan niks’, ‘ik heb gefaald’, ‘ik ben niks waard’ of ‘ik ga dat nooit kunnen’ knagen namelijk langzaam maar zeker je zelfvertrouwen weg. Hoe pak je die gedachten aan? Je leest het in mijn blogpost voor VIJF.

About Veerle

Persoonlijke blog. Mijmeringen en belevenissen. Voorkeuren en frustraties. Ik haak alles wat je wilt. Een sjaal, een knuffelbeer, een nieuw lief.
This entry was posted in Mindfulness oefening. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>