Haken

Je zoekt al eeuwen naar de sjaal die je in je favoriete serie hebt zien passeren, maar vindt hem nergens? Je lievelingsmuts is versleten en hij is nergens meer te krijgen? Je zoekt een origineel cadeautje voor een pasgeboren baby of voor de verjaardag van je mama? Zoek niet langer, je bent waar je zijn moet.

Hoe bestellen

Stuur een mailtje naar haken [at] veerlegoossens [punt] be met een foto van wat je hebben wilt. Ik zoek dan het patroon en de wolsoort van je dromen en maak het hebbeding precies zoals jij het wilt.

“Handgemaakte dingen zijn altijd zo duur!”

Daar passen we een mouw aan. Afhankelijk van hoe groot je bestelling is en welke wol je kiest, varieert de prijs. Om je een idee te geven van wat ik al gemaakt heb en hoeveel dat kost, zet ik een aantal voorbeelden op een rijtje.

Hoe lang duurt het eer mijn bestelling af is?

Haken in mijn slaap is tot nu toe geen succes gebleken. Zo lang ik daar niet in slaag, moet je zeker twee weken rekenen eer iets af is. Dat kan opnieuw variƫren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het patroon. Dingen die ik al eens gemaakt heb, gaan sneller. Hou er ook rekening mee dat er wachtenden voor jou kunnen zijn. Stuur gerust een mailtje, dan bekijken we samen wanneer je bestelling af kan zijn.

2 Responses to Haken

 1. Jans Wendy says:

  Dag Veerle,

  ik ben een paar jaar geleden begonnen aan een haakwerk nl een bloemenstola. Een eerste en super chArmAnt werkje ;-))
  Maar ik ben geen haakster ( eerder tokkelen op mn harp of verven met olieverf ) en heb dit charmante werkje onafgewerkt aan de kant geschoven..
  In de hoop het ooit af te kunnen maken.
  Zou je’t willen doen voor me ?

  Groetjes
  Wendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>